jag minns en dröm om snö

Följ min blogg med bloglovin

man glömmer att nätterna är korta

(de två sista raderna åh)
Firat alla-hjärtans-dag med våfflor och världens bästa vän. Lite alternativt sådär. Pratat med Babylove och bokat in skånebesök om en månad, känns ganska så fint. Håller just nu på att trött ut mig så jag ska kunna sova på planet imorgon, plus att jag nog har lite resfeber (fast det vill jag inte erkänna). Denna dag som brukar få en att känna sig som den ensamaste på jorden ibland har varit fin för en gångs skull.

mitt liv har känts som några timmar, vad ska man blir när man blir stor?upside down and inside out

I övermorgon lämnar jag den här stan. Tänkte att det kunde vara vår när jag kommer tillbaka i början på mars. Det skulle vara fint i alla fall. Undertiden hade jag tänkt att värma mig i Thailand. Efter fyra månader med konstant kyla i kroppen som aldrig vill försvinna känns det som det behövs. Och hoppas att allt känns lite bättre när jag kommer hem, lite lättare. Det är jobbigt att kämpa i motvind.

(förresten om det är någon som skulle kunna berätta för mig hur man byter teckensnitt i inläggen och får rubriken i mitten skulle jag vara väldigt tacksam)

jag behövde förändra någonting

Hade tänkt att det skulle komma upp något här snart. Hade liksom tänkt att flytta. Kolla så länge in www.molnillusioner.devote.se , det är där jag bor just nu. Återkommer när jag lyckats förstå hur jag designar bloggen. Hej så länge!

RSS 2.0