och du försöker hålla masken, så du kan sväva över marken

foton från we<3it
När jag var i London köpte jag säsong 1 av OC, serien jag tittade mycket på för några år sedan. Nu, tre veckor efter att jag kommit hem har jag sett alla fyra säsonger. Finns inte mycket som slår finfina OC, och jag ska definitivt gifta mig med Seth Cohen. Definitivt.

mitt hjärta i din hand

Blir tredje året i rad, idag har jag nämligen skaffat mig en biljett till Emmabodafestivalen 2012. Otroligt fint tycker jag. Skulle vara ännu bättre om tiden kunde sätta lite fart nu också!

dricker kaffe och tröstar dig, säger att ni är mycket mognare än mig, du svarar inte men håller med, i spelad ödmjukhet

Filmkvällsfredag och fruktsallad. Lördag som bara försvann. Tårtklas och bio på en söndag. Fin helg. Ändå, så känns det tomt. Tomt någonstans i bröstkorgen. Och allt känns stundtals så otroligt hopplöst. Som tiden står still. Skulle sitta fint att lägga sig på mattan och spendera några timmar med att endast titta upp i taket. Få perspektiv. Eller något i den stilen. Men det kommer jag troligtvis inte göra. Det kommer troligtvis sluta med att jag går och lägger mig i min säng som vanligt. Ligga och fundera ett slag, drömma något konstigt, fint och osammanhängande. Vakna och fortsätta som vanligt, tills nästa gång tomheten kommer tillbaka. Och det gör den allt oftare nuförtiden.

man tror man vet hur allt ska bli, att någon gång hittar man rätt

Fixar pass. Äter sopplunch med bästa vän. Gråter till OC. Känner mig ensam. Fryser. Dricker te. Känner hur tristessen och hopplösheten växter i kroppen.

innan vi faller

Cyklar i spöregn. Dricker te på kafé fast jag inte har mkt till pengar. Drömmer om våren. Tisdag alltså.

först i kön till livet

Räknar dagarna till sjunde januari, söker jobb igen, möblerar om i hela rummet, tar tag i framtiden, dricker te, tänker att livet är allt bra trist, grått och tråkigt och längtar bort till varsomhelst, bara inte här. Men jag lever i alla fall.

när allt annat här är falskt och fel

London var fint (bilder snartsnartsnart), vart i Linköping och nu är jag sjuk. Håll ut, är tillbaka inom snabbatse möjligaste framtid!

RSS 2.0