tänkte ut en dialog mellan oss och allt

Nu åker jag till London några dagar och har det fint i 25-gradigt väder, shoppar, äter och bara lever. Ha det fint så länge.

det är så jag säger det till dig

Några Youtube-favoriter här
1. Åh 2. Ett av de bästa banden och en av de bästa låtarna 3. Finaste reklamen som någonsin gjorts 4. Steget med nästan de finaste texterna i världen 5. Bara bara kärlek

och du kan gömma dig och lyssna på popmusik, men vad sjunger dom? dom sjunger om dig

Nu är det verkligen höst. Jag gillar höstluft. Olyckligt nog brukar den dra med sig problem, hoppas det inte är så iår.

alla längtar någon annanstans

Läste klart Udda, fin bok, och drack massa vaniljte i min storstora tekopp (kan förövrigt säga att det har luktat vaniljte i mitt rum hela dagen). Drog till Magasinet, ett hus i min stad som drivs av kulturföreningen Bergatrollen, och mötte Mellis. Vi tänkte lämna kläder och hitta nya fynd i deras gratisaffär men tyvärr var det stängt. Så vi hängde lite i solen istället. Igår var jag i Jönköping och kikade runt lite, förhoppningsvis, om allt går som det ska, att jag får jobb o lägenhet och så, flyttar jag i vår någon gång. Och sedan börja plugga till hösten. Vill att tiden ska gå fortare. Snart är det också endast hundra dagar kvar tills jag och min bästa vän ger oss ut på vår livs resa, så snälla tiden, skynda på lite nu va.

en dag kommer jag och du verkligen bli gamla

Inatt satt jag och min bästa vän och pratade om hur mycket, vi just nu, hatar staden vi bor i. Staden som håller på att dö. Staden som håller på att ta kål på oss. Vi kom fram till att vi absolut inte får bli kvar här, den här hösten och kanske någon månad mellan på våren, sedan får det vara nog. Vi pratade om hur saker har förändrats, vissa saker på bara någon månad, vissa under flera år. Hur vi har förändrats, hur allt skulle vara om det var annorlunda. Men mest pratade vi om hur trötta vi är på den halvtråkiga tristessen som blivit en vardag, hur vi mer än någonsin skulle vilja att något tog oss någonstans.

för långsamt, för snabbt men aldrig i takt

Ska skärpa mig, sluta att blogga lite halvdant. Det ska bli fint igen. Kamerna ligger och ser sorglig ut, samlar damm och vilar i sin ensamhet, det ska det också bli ändring på. Skyller på hösten som kom allt för snabbt, drog ner mig en gnutta. Kan samtidigt ta och dela med mig av detta BD-klipp, sista konserten. Satt och grät en hel massa tårar när jag såg detta i lördagskväll. Men fy tusan vad fina de är.

tappa solen i backen

september och regnmoln brukade jaga mig

regnmoln brukade jaga mig

Bilder härifrån. Les amours imaginaires (eller Heartbeats/Hjärtslag) är en av de finaste filmerna jag sett på länge. Den borde verkligen ses! Väger upp fint när det mesta ger lite småångest och tråkigt. Men snart är det fredag och The Ark och om två veckor exakt befinner jag mig i underbara London för tredje gången, det är också ganska så fint. Plus att han som spelar Nico kan vara en av de finaste pojkarna jag sett i mitt liv.

popsång mot min vilja

Om en person du talar med inte tycks lyssna, var tålamodig. Det kan helt enkelt vara så att han har lite ludd i ena örat - Nalle Puh

när allt du levt för räknats ut som ett skämt

Håkan igår var som vanligt magiskt. Sjukt mycket folk och tror aldrig jag har stått i en så lång matkö. Dansade med fina Agnes och Marcus, åt Mcflurry i fredagsnatten och njöt av livet. Största lyckoruset när Det är så jag säger det spelades, fy farao. Nästa helg ser det ut att bli The Ark, inte fy skam det heller. Idag har jag ätit godaste kanelochchokladkakorna och imorgon ska jag och Mellis börja vårt hemliga lilla citatmissionprojekt!

försökt att råka springa på dig


berätta för mig om det är sant, att din hud är doppad i honung

(översta bilden är maries)
Det känns just nu som det är kaos överallt, kaos i tankarna, i hjärtat och runt omkring mig. Men på fredag ska jag se Håkan, fjärde gången på mindre än ett år. Bästa Håkan.

på dig finns alla fläckar, och det här är det enda som plågar mig: helt och fullt kan du aldrig bli min


så som du såg mig första gången, bli någon ny igen i mina ögon

Andas mer och mer höstluft. Vill att något ska ta mig någonstans. Går runt i cirklar. Ikväll ska jag i alla fall på kräftskiva, avsluta denna sommar på samma sätt som den förra, i ett båthus tillsammans med fina vänner och kalasdricka.

RSS 2.0