saknar dig fast du står här mitt framför mig

Är oldschool och gör en blandskiva (iställef för ett äkta blandband) till pojken. Får en klump i magen som blandas med lycka när jag inser att jag försvinner härifrån om två veckor för att sedan återvända två månader senare. Hej Thailand, hej Vietnam. Pussas lite och skjuter iväg tanken en stund. Försöker på alla sätt och vis känna julstämning men det verkar rent utsagt omöjligt. Iår igen.

jag klär i din andedräkt

bilder här
Fint allt kan bli, när man minst anar det. Lyckorus.

vaknar mitt i natten av mitt hjärta som slår dubbla slag

bilder här
Mer än en fin helg. Punkt.

vi kan glida ut på den frusna sjön och göra fjärilar i snön, och ligga kvar där som två dårar

bilder härifrån
Är lite frånvarande här förtillfället. Jobbar, reseplanerar, bokar resa till Vietnam, kramar saknad vän, julbakar, försöker finna julstämmning, tittar på massa film och pussas i massor. Fullt upp alltså. Och livet är fint som tusan just nu. Men återkommer inom en snar framtid.
Skulle också bli glad om någon kan ge mig musiktips eller Spotifylistor, är i stort behov av ny musik!

snart har helgen vecka 48 tagit slut

+
Gör världens godaste hommus. Hittar ännu ett par av mammas fina gamla skor. Går secondhandrunda som är en passande sysselsättning en fredag men saknar mitt secondhandsällskap Melanie. Myser runt i min sjömansskjorta. Börjar läsa För att lämna ett meddelande, tryck stjärna av Bodil Malmsten.
++
Helgen vecka 48 precis som bob hund sjunger. Ikväll och inatt ska det dansas med fina vänner. Peppar lite med detta. Kommer bli kalasfint, tror jag.

RSS 2.0