resten av mitt liv

Nu drar jag snart iväg till bland det bästa som finns, Emmaboda. Är alldeles pirrig i magen för förra året var så otroligt underbart fint. Dansa, träffa Moto Boy, springa runt på små stigar till morgonen, umgås med de finaste och allt sådant där annat som hör till festivallivet till. Förresten hittade jag nyss världens finaste klänning på en secondhandbutik som får följa med i väskan. Åh kärlek och lycka.


minns bara allt det bra

Efter tiodagariradjobb så är jag äntligen ledig. Fast förutom att jobbar har jag hunnit
  • Ha bästiskväll med Marie och ätit ute, kollat på film och ätit upp ett helt paket glass
  • Nästan lärt mig spela Försent för Edelweiss på gitarr
  • Ätit ofantliga mängder vattenmelon
  • Cyklat runt hela stan med arbetsansökningar
  • Haft fin soffmiddag med två av mina finaste vänner
Och imorgon är det bara en dag kvar till älskade fina Emmaboda och jag börjar bli megapepp. Förutom att det ska regna. Men äsch. Ursäktar för dålig uppdatering och tråkiga inlägg, ska bli ändring nu när jag är ledig och har ett liv igen. Och juste, kolla gärna in min flickr!

och du undrar vem

Jobbar jobbar och jobbar. Hinner inte med mycket annat i livet just nu. Så kan hända att jag är lite fånvarande här ett tag. Nästa vecka har jag egen lägenhet hela veckan och det är fint värre.

mitt hjärta blöder

Kärlek

vi kunde ha den bästa tiden i våra liv

Njuter av två dagars ledigheter och har kvalitetstid med syster. Imorgon besöker jag Stockholm en stund för att ha det fint på stan och ta en tur till Skansen och se Veronica Maggio. Det är sexton dagar kvar till äskade Emmaboda och jag längtar fruktansvärt.

bara nu

Dessa dagar har bestått av jobb och planering av resa, i januari planerar jag och min bästa vän att lämna landet. Siktet är först och främst inställt på Thailand och sedan får vi se vart vi hamnar. Kanske Kina. Spännande är det i alla fall, men lite läskigt. Men fy farao vad jag längtar!

det verkar som hon överlevt

Finaste covern som finns typ

dansa fastän du inte är här

I sommar ska jag: Jobba en massa, åka på ännu en festival, Emmaboda, ta mig i kragen och planera hur hösten ska se ut, åka på Allsång på Skansen (hihi), få ordning på livet, träffa Babylove så mycket som det går, försöka få till en resa till Göteborg, ha fina grillkvällar och bara leva livet.


Bästa med sommaren är: Festivaler, utan tvekan. Och långa sommarnätter spenderandes men vänner.

Sämsta med sommaren är: Att den tar slut. Tråkigt men sant. 

Bästa sommarsysslan: Att inte göra någonting, bara finnas. Och festivala och åka på konserter. Och besöka nya spännande ställen och möta nya männsikor.

Ultimata sommarklädseln: Måste nog säga blommig klänning och Converse. Prickig funkar också. Och en tygväska så klart.


Drömsommarresan: Australien, för jag vill lära mig surfa. Arktis skulle också vara häftigt värre. Och självkart vill jag, som många andra, åka till USA.

Finaste sommarminne: Ett av de finaste var sista natten på förra årets Emmabodafestival då jag satt med en väldigt fin pojke och pratade om livet i flera timmar och åt soppa. 

Bästa platsen på sommaren: Göteborg. Går inte att jämföra.

Godaste glassorten: Hallonsorbet, även perfekt för bakisdagar (litet tips bara). Och även glassorter som är en blandning av vanilj och något annat, typ brownie.

Morgondagens sommarsysslor: Njuta av sista ledig dagen innan jag börjar jobba. Så jag borde väl göra något kul kan man ju tycka

På midsommar: Träffade jag Marie, William och Basse och mest hängde, midsommartraditionen.
Om jag var en blomma skulle jag vara: Den var svår, hmm.

Bästa sommardoften: Glassvåffla

Bästa sommaren hittills: Förra sommaren, utan konkurrens. 

Den här sommaren kommer bli: Lika bra som den förra!
Listan hittade jag hos Pauline

fem dagar av fred och kärlek

Trängsta bilresan någonsin. Värsta väskbärandet. Bästa tältkompisen man kan ha. Langos. Bajamajor. Underbara männsikor. Spelningsminnen för livet. Dansa farlig partydans klockan fem på morgonen. Fruktsoppa. Håkan. Henrik Berggren. Säkert!. The Ark. Stå längst fram på The Sounds. Finaste vädret på länge. Gul regnjacka. Förvirring i hjärtat. Pizza. Springa på världens finaste Moto Boy. Nästäppa. Gitarrspelande. Pannkakskyrkan. Peace and Love 2011 var underbart.

RSS 2.0